Gentiaan 1a
8271 DS IJsselmuiden
tel  038 - 33 33 353
fax 038 - 33 33 352
info@dewildearchitecten.nl
Startpagina Buroprofiel Portfolio Diensten Downloads Publicaties Links
Copyright © Alle rechten voorbehouden aan De Wilde Architecten bna.   Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid
Arc
De Wilde
 bna
Nieuws berichten
Informatie aanvraag
Route
3D Virtueel
BIM-IFC
Passiefhuis
Bouwers-Archiplus
Bouwers-Archiplus
Stage Afstuderen
Opdrachtgevers
Privacybeleid/ Privacy statement

De websites van De Wilde Architecten eigendom van De wilde Architecten   (hierna: De wilde Architecten) Voor De wilde Architecten is een verantwoorde omgang met gegevens van gebruikers van groot belang. Uw Persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houdt De wilde Architecten zich aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Het doel van deze Privacyverklaring is u te informeren over de manier waarop De wilde Architecten   gebruikmaakt van de persoonsgegevens die over u worden verzameld op deze website en hoe u deze gegevens kunt wijzigen of laten verwijderen.

Deze Privacyverklaring heeft alleen betrekking op deze website en niet op andere websites waarvoor op deze site links worden aangeboden.
Vastleggen en verwerking van persoonsgegevens
De wilde Architecten verzamelt en verwerkt uw persoonsgegevens waaronder uw e-mail adres, IP adres en NAW-gegevens voor de volgende doeleinden:
(i) voor het leveren van onze diensten;
(ii) om u op de hoogte te houden van interessante producten en diensten van De wilde Architecten;

Beveiliging gegevens
De wilde Architecten maakt gebruik van veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot persoonlijke gegevens.
Bezoekgegevens
Op de websites van De wilde Architecten worden ook algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals onder meer de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is onder meer om de inrichting van een website te verbeteren, zodat De wilde Architecten haar dienstverlening verder kan optimaliseren.
Wijzigingen
De wilde Architecten behoudt zich het recht voor om eenzijdig wijzigingen aan te brengen in deze Privacyverklaring. Wijzigingen of aanvullingen op de Privacyverklaring worden hier gepubliceerd. Controleer daarom regelmatig de Privacyverklaring. Als u nog vragen heeft over deze Privacyverklaring, neemt u dan contact op met:

De wilde Architecten
Gentiaan 1a
8271DS IJsselmuiden
T 038 – 333 33 53
F 038 – 333 33 52

Deze Privacyverklaring is aangepast op 18-06-2009